Používateľský účet



Chcete vytvoriť účet?

Nemáte prístup ku svojmu účtu?

Kitzsteinhorn - otvorenie sezóny 2011/2012

Termín Info Miesta
17.11. - 20.11. Stredisko: Kitzsteinhorn


Športové združenie Lyžiarska škola ACE SKI SCHOOL otvára zimnú sezónu 2011/2012 a organizuje

zoznamovaciu lyžovačku a boardovačku.

Miesto lyžovania: ľadovec Kitzsteinhorn v Rakúsku
Termín: odchod 17.11.2011 z Nitry o 12,00 hod.
príchod do miesta ubytovania – Niedernsillu cca 19,00hod začíname večerou.
Odchod z miesta ubytovania 13.11.2011 ráno po raňajkách pod ľadovec, tam celý deň lyžujeme a cca o 16,00 hod. odchádzame na Slovensko, kde je predpokladaný príchod cca 24:00 hod.
Doprava: autobusom s kapacitou 49 osôb
Ubytovanie: v apartmánovom penzióne s reštauráciou
Stravovanie: spoločné menu v reštaurácii
Cena: doprava, skipass , ubytovanie s polpenziou 285,- €
Akcia prebieha nasledovným spôsobom: Záujemca záväzne uhradí 100€ zálohu na účet v ČSOB na meno Ing. Ivan Lehoťák. Pripraví si kompletnú výstroj na lyžovanie, alebo snowboardovanie, plus autobusové občerstvenie. Slovenské alebo české pivo vodič nosí so sebou, ale nikto nevie kto ako bude smädný.
Po nastúpení do autobusu vyzbieram doplatok úhrady za lyžiarsku akciu v hotovosti v eurách mám pri sebe cenník permanentiek, deti podľa veku majú nižšiu cenu.
Ubytovanie je v apartmánovom penzióne s reštauráciou, to znamená, že po príchode sa ideme najskôr navečerať, potom sa ubytujeme.
Upozorňujem že ide o apartmány, t.z. že jeden môže spať v spálni, iný v obývačke a ďalší v detskej izbe. Cenové rozlíšenie od izieb, od postelí sa neposkytuje. Deti do 6 rokov majú polovičnú cenu za ubytovanie aj polovičnú porciu jedla. Treba sa tak nakombinovať do izieb, aby ste sa vedeli navzájom akceptovať.
Po ubytovaní je zoznamovacie posedenie, kde každý prinesie „švestičky ze zahrádky“ a odprezentuje sa aby aj ostatný „účastníci zájezdu“ boli informovaní s kým majú tú česť.
Na druhý deň ráno po raňajkách odchádzame spoločným autobusom na parkovisko do dolnej stanici lanovky, kde zakúpim a rozdám lístky. Podrobnosti v autobuse.
Zálohu je potrebné uhradiť ihneď na číslo účtu: 4007994077/7500 do správy pre prijímateľa nezabudnite uviesť Vaše meno.

Teším sa na stretnutie s Vami.
Ing. Ivan Lehoťák